Me te fundit

obnd

Të Preferuarat e James Bond Dje & Sot

Po të mos ishte për gratë në jetën e tij, 007 do të ishte vetëm një numër më teper në një kostum me porosi. Adhurures të vajzave Bond mos u ndieni xheloz, e as ...
28fa1833188805-56a2f8db936ee

EMYCO Shoes S/S 2016

Jvdas Berra me bazë në Los Angeles, ka punuar për agjenci të ndryshme modelimi, fushata marketingu dhe mjaft revista kombëtare dhe ndërkombëtare. Sot ai njihet ...