Rreth  Vitamina.al

Vitamina.al i dedikon nje hapsire te vecante ndodhive dhe lajmeve qe prekin fushat krative si Dizajn, Fotografi, Grafike, Kulture Pop , Teknologji apo Video nga artiste internacional. Vendosja e nje standarti ne raportimin , citimin dhe strukturen e informacionit qe publikojme, eshte ajo cka perben parimet baze te keti projekti ideuar nga Fabric.al

Mos Hezito te Na Kontaktosh

Mirepresim sugjerimet dhe kontributin e kujdo qe ndihet i kualifikuar ne kompozimin e artikujve cilesor kreative. 

Kontakt