Regjisori francez Gabriel Menassier nuk mundi t’i qëndroi larg pasionit të tij edhe pse me pushime në një vend si Vietnami. Kështu ai realizoi një video-dokumentar rreth banorëve, tempujve mistik, anijeve të vogla dhe peisazheve të stolsuar nga uji dhe malet e këtij vendi. Një panoramë e kujtimeve për t’u zbuluar me muzikën e Christophe Menassier.

Të gjitha imazhet kortezi e, Gabriel Menassier