Kompania e modifikimeve,Death Machines London , ka zbuluar së fundmi motorçikletë e rradhës të një cilësie të lartë teknologjije dhe projektimi. Me thënien e autorit kult Hunter S. Thompson: “shpejto, më shpejtë, deri sa emocioni i shpejtësisë të kapërcei frikën e vdekjes“, motori i quajtur DMOL është thjesht i duhuri. Ky model është i frymëzuar nga një krijim i mëparshëm i kësaj kompanie tepër ambicioze, ri-modelimi i motorit Thruxton 900i të Triumph me pjesë të viteve 40-të. Për më shumë, shihni imazhet!

Të gjitha imazhet kortezi e, Death Machines London