E përqafuar nga bukuri të rralla natyrore kjo shtëpi do t’ ju lërë pa fjalë. Olson KUNDIG studio realizoi një projekt interesant vendosur në San Juan Islands të Washington-it.

Brënda është përdorur një sfond neutral për të thyer më së miri kontrastin mes nuancave nude dhe gjelbërimit plot dritë të natyrës.

E njohur me emrin Pierre që do të thotë gur në frëngjisht, kjo arkitekturë duket si një vend parajse mes vendit ishullor San Juan. Ju ftojmë në detaje arkitekture.

Të gjitha imazhet kortezi e, Olson KUNDIG