Lifestyle

Lifestyle mbulon ate pjese te jeteses tone qe eshte pak me personale se cdo gje tjeter.

Ne Mund të Jemi Heronjtë !

Martin Beck, është një fotograf gjysëm Afrikano-Jugor dhe gjysëm skocez, i cili ka bazuar studion e tij në Dubai. Artisti së fundmi ka realizuar një seri të por...

Vajza në Dhomën e Saj

Fotografja me origjinë libaneze Rania Matar ka udhëtuar për një kohë të gjatë për serinë, "Një Vajzë dhe Dhoma e Saj". Tranzicioni mes vajzës dhe gruas e ka hip...

Auto-Portretet e Ankthit

Katie Joy Crawford është një studente e apasionuar pas fotografisë. Në serinë e saj të fundit ajo është përpjekur të ilustroji ankthin në disa forma të ndryshme...