Natyrë

Ofron fotografi të mrekullueshme dhe surprizuese nga momente mahnitëse

Njeriu i Motit

Nuk bëhet fjalë për ndonjë moment në ashensor me Dustin Hoffman. Është fotografja ruse Evgenia Arbugaeva, e cila ka vizituar jo pak por 22 stacione motit nëpër ...

Vullkani dhe Deti

Vullkani Kilauea, i vendosur në një nga ishujt kryesor të arkipelagut Hawaii është një ndër më aktivët në botë dhe njihet për zemërimin e tij. Rebelimi i tij gj...