Udhetime

Fotografi te marra nga udhetimet me magjepsese te fotografeve me aventuriere neper bote

Hong Kong në Vitin 1950

Fotografitë e përmbledhura më poshtë janë shkrepur, kur një djalë i ri, emri i të cilit ishte Ho Fan, mbërriti në Hong Kong në vitin e largët 1949. Në ato kohër...

Kohë e Lirë në Tajlandë

Jiro Bosma është autor i një video-je shumë të bukur të udhëtimit të tij në Tajlandë. "Life of Leisure" tregon një perspektivë të mrekullueshme të këtij udhëtim...

Manifesti Poetik i Berlinit

Një vizualizimi poetik i manifestit të një qyteti. Berlini është filmuar nga kënde të shumta gjatë natës, në agim, por edhe në mes të ditës. Tema të ndryshme tr...

Dyshemetë në Londër

Pas Parisit, Venecias dhe Barcelonës, fotografi gjerman Sebastian Erras nuk mund të qëndronte pa udhëtuar edhe në Londër për të përfunduar albumin e tij të shkë...

Mbi Biçikletë Nëpër New York

Projektuesi Tim Sklyarov kërkoi dhe gjeti një mënyrë, për të kombinuar dashurinë e tij për fotografinë me metodën e tij të preferuar të transportit ; biçikleta....