Grafikë

Punimet më të mira të grafikës nga artist internacional përfshi ilustrime, print , pikturë dhe street art.

Dizenjuar për të Qenë Ndryshe nga Werklig

Werklig është një agjenci e pavarur dizajni e themeluar në vitin 2008.  E vendosur në Helsinki, zyra bashkëpunon me më shumë se 50 klientë në Finlandë dhe ndërkombëtarisht. Projekti i tyre i fundit ishte pregatitja e fushatës së re 2017 për kompaninë...

Life is Beautiful

Jeta është e bukur është emri i kësaj videoje të bukur të animuar në 3D me regji të Ben Brand dhe prodhuar nga studio e animacionit Fube me ndihmën e studios holandeze Filmfund & NTR. Njihuni me Anton, një njeri i vogël, duke kërkuar me vështirës...

Tatuazhe në ‘slow-motion’

Artisti i tatuazheve Guet, është filmuar në slowmotion në punën e tij të preferuar. Në studion e tij në Paris, ai shfaqet në video, teksa ngjyros një krah me ngjyrë të zezë për të përfunduar modelimin e krahut sipas dëshirës së kilentit. Videoja kap ...

Murale Kaleidoskopike Mbreslënëse

Douglas Hoekzema, aka Hoxxoh, është një artist i rrugë i përqëndruar në qytetin e Miami. Artisti krijon murale psikodelike dhe shumë-ngjyrëshe, me modelet që i ngjasojnë pothuajse një kaleidoskopi. Shihni imazhet. Të gjitha imazhet k...

‘Pensive Women’ Piktura nga Yvan Favre

Në këtë seri me piktura, artisti Yvan Favre përshkruan gratë disi të menduara, medituese, ndërkohë që janeë duke bërë gjëra të zakonshme të tilla si, leximi në krevat apo një banjo në vaskë më valë të gjata. Me një sens poetikë, ai ilustron emocionet...

Pikturat Nudo të Johnny Morant

Duke punuar me bojra vaji mbi kanavacë, piktori Johnny Morant realizon disa piktura fantastike me goditjen abstrakte të furçës. Nëpërmjet serisë së tij të titulluar "Nude", ai ekspozon trupat e grave i frymëzuar nga kujtimet e tij. Ai e përshkruan pu...

Portrete të Vizituara me Laps nga Monica Lee

Artistia malajziane Monica Lee ka vendosur që të bëhet një illustruese pas 12 viteve të punës me artin dixhital. Me një laps, ajo vizaton ilustrime të mahnitshme të detajuara dhe tepër realistike. Siç është shprehur vetë Monica, frymëzimi i saj lindi...

Street Art nga Guido van Helten

Guido van Helten është një artist i rrugëve, i apasionuar pas pikturimit të portreteve gjigande një-ngjyrëshe nëpër fasada të ndryshme. Në mënyrë indirekte, piktori vendos njerëzit në qendër të qytetit dhe ka një vështrim të afërt në botën rreth tij....