Street-art

Street – Art sjell koleksionet me fantastike te artistve te rruges dhe grafiken e tyre impresionuese

Street Art : Njihuni me Millo

Artisti i Rrugeve, italiani Francesco Camillo Giorgino, i njohur si Millo, pikturon murale në shkallë të gjerë, në të cilat shfaqen banorë miqësore, teksa ekspl...