Ju prezantojmë me muzeun artistik më të madh në Cincinnati, Ohio. Edhe pse e dizenjuar me një fasadë të ngarkuar dhe komplekse, muret e saj duken sikur përmledhin të gjithë ndërtesat e tjera në zemër të qytetit të zhurmshëm Cincinnati, Ohio. Qendra u themelua në vitin 1939, dhe ishte një nga institucionet e para të artit bashkëkohor vizual në Shtetet e Bashkuara. Që nga viti 1960, galeritë e saj u vendosën në katin e dytë të ndërtesës në qendër të qytetit Cincinnati. Një gjë e jashtëzakonshme në një kohë kur shumica e objekteve të artit bashkëkohor vendoseshin në periferi të qyteteve amerikan, për fat të keq. Ju ftojmë të shihni transformimin e objektit sot dhe sesi ka evoluar ai ndër vite. Ndiqeni!

Të gjitha imazhet kortezi e, Contemporary Arts Center