Jiro Bosma është autor i një video-je shumë të bukur të udhëtimit të tij në Tajlandë. “Life of Leisure” tregon një perspektivë të mrekullueshme të këtij udhëtimi dhe qytetet e Bangkok, Kanchanaburi, Chiang Mai, Pai dhe Ko Chang. Realizimi i videos është bërë vetëm nëpërmjet një iPhone 6 në 120fps. Një mënyrë e bukur për të kujtuar një vend.

Të gjitha imazhet kortezi e, Jiro Bosma