Jeta është e bukur është emri i kësaj videoje të bukur të animuar në 3D me regji të Ben Brand dhe prodhuar nga studio e animacionit Fube me ndihmën e studios holandeze Filmfund & NTR. Njihuni me Anton, një njeri i vogël, duke kërkuar me vështirësi vendin e tij në shoqërinë moderne, krijimi ofron një realizim & animacion të kualitetit të lartë. Për t’u zbuluar në artikull. 

Të gjitha imazhet kortezi e, Ben Brand