Me te fundit

Kohë e Lirë në Tajlandë

Jiro Bosma është autor i një video-je shumë të bukur të udhëtimit të tij në Tajlandë. "Life of Leisure" tregon një perspektivë të mrekullueshme të këtij udhëtim...

Ne Mund të Jemi Heronjtë !

Martin Beck, është një fotograf gjysëm Afrikano-Jugor dhe gjysëm skocez, i cili ka bazuar studion e tij në Dubai. Artisti së fundmi ka realizuar një seri të por...

Life is Beautiful

Jeta është e bukur është emri i kësaj videoje të bukur të animuar në 3D me regji të Ben Brand dhe prodhuar nga studio e animacionit Fube me ndihmën e studios ho...

Puthja e Parë

Videkrijuesja Tatia Pilieva, ka drejuar këtë video nën efektin bardhë e zi, për të cilën ajo kërkoi nga disa njerëz të huaj, t'i jepnin një puthje njëri tjetrit...