Përveç të qenurit në krye të dizajnërave më të klikuar, Socio Design studio di të zgjedhë edhe bashkëpunëtorët më të denjë për mbarimin e një projekti. Plani i tyre i radhës kishte të bënte me nje punë sa delikate aq edhe me përgjegjësi. Ata bashkëpunuan për përfundimin e fushatës promovuese të një nga aparaturave fitness më inovative dhe moderne të kohës, Zero Fat. Si rezultat, dizajni final ofron një tipar të veçantë në inovacion dhe teknologji duke rritur gjithmonë e më shumë aftësinë konkuruese të aparaturave dobësuese në tregun ndërkombëtar. Ju ftojmë në fotot që vijojnë!

Të gjitha imazhet kortezi e, Socio Design