Pop

Pop Culture perfshin cdo lajm ne lidhje me kinema, muzik, televizion si dhe artikuj te ndryshem frymezues.

Moda e Viteve `60 në Lenten e Fotografit Len Stecker

Në këtë seri të fotografive të modës me titull "Refleksione të Njeriut Prapa Pasqyrës", është e përmbledhur e gjithë magjia, pushtuese e viteve gjashtëdhjetë. Fotografi i mirënjohur Len Stecker sublimon modelet e tij të veshura me komplete ngjyrash t...

Denali – Në Kujtim të Qenit tim të Dashur

Denali, titullohet filmi me metrazh të shkurtër që fotografi dhe sportisti ekstrem amerikan Ben Moon ka realizuar në kujtim të qenit të tij. Një video kuptimplotë, me ndjenja të thjeshta dhe delikate në miqësinë mes kafshës dhe njeriut. Dhjetë vjet m...

Evolimi Nder Vite i Efekteve Vizuale

Jim Casey vendosi të mbledhi imazhe nga filmat që shënuan historinë e kinemasë, për të na treguar evolucionin e efekteve speciale, gjatë dekadave të fundit. Një montazh nga që nis me filma si Godzilla, ndërsa kalon nga Jason dhe Argonauts apo Fight C...