Muzikë

Balet në Paris

Balet në Paris është një bashkëpunim në mes të video-krijuesit francez Louis de Caunes dhe drejtorit të kërcimit në Opera de Paris, Benjamin Millepied , për të ...

Essenca e Baletit nga Ingrid Bugge

Fotografja daneze Ingrid Bugge na ofron thelbin fantastik të baletit nëpërmjet një serie të portreteve të kërcimtarëve. Atë që ajo ndjen kur ajo parashikon lëvi...

So Long Mr. Cohen !

Leonard Cohen, këngëtari dhe kompozitori me një ndikim të jashtëzakonshëm në fushën e muzikës, ndërroi jetë në moshën 82 vjeçare. Lajmi është konfirmuar së pari...