Dy artistët Robert dhe Calvin Paisley janë themeluesit e Chisel & Mouse. Ata krijojnë skulptura arkitekturore në miniaturë. Çdo njëra prej tyre eshte krijuar nga punimi me allçi dhe e kuruar në detaje nga dizajnerat. Dy vëllezërit, kombinuan punimin tradicional artizanal me teknologjinë e re të 3D-print për realizimin e këtyre skulpturave. Shihini !

 

 

 

Të gjitha imahzet kortezi e, Chisel & Mouse