Teknologji

Permbledhjet me te rejat te inovacionit dhe teknologjise qe po ndryshojn te ardhmen e botes.

DMOL – Motoçikletë në Stilin Vintage

Kompania e modifikimeve,Death Machines London , ka zbuluar së fundmi motorçikletë e rradhës të një cilësie të lartë teknologjije dhe projektimi. Me thënien e autorit kult Hunter S. Thompson: "shpejto, më shpejtë, deri sa emocioni i shpejtësisë të kap...

Motori Johammer J1

Përveç dizajnit të tij dhe estetikës e tij tejet origjinale dhe inovative, motori Johammer J1, i projektuar dhe prodhuar në Austri, është i pari në llojin e tij elektrik, me aftësinë për të arritur përtej 200 km në sajë të një sistemi të integruar pë...

Renault Trezor – Makina me Një Koncept Futurist

Ishte një nga modelet më të pritura në Paris Motor World. Në këtë panair, kompania franceze e makinave Renault, zbuloi modelin e saj më të fundit Trezor. Një makinë elektrike koncept që ka vetëm një derë .... E veçanta? Ky model hapet përmes tavanit....

Ferrari ‘F80’ nga Adriano Raeli

I quajtur "F80",ky koncept elegant përshkruan të ardhmen dhe suksesin e markës Ferrari. Projektuesi italian Adriano Raeli, krijoi modelin 'F80' duke studiuar dizajne të mëparshme të Ferrarit ndër vite. Me bazë në San Francisko, Raeli krijoi një dosje...