Auto

Inovacioni, teknologjia dhe trendet me te reja ne boten e automobilistikes

Motori Johammer J1

Përveç dizajnit të tij dhe estetikës e tij tejet origjinale dhe inovative, motori Johammer J1, i projektuar dhe prodhuar në Austri, është i pari në llojin e tij...