Film

Diku Nëpër Vietnam

Regjisori francez Gabriel Menassier nuk mundi t'i qëndroi larg pasionit të tij edhe pse me pushime në një vend si Vietnami. Kështu ai realizoi një video-dokumen...

Kohë e Lirë në Tajlandë

Jiro Bosma është autor i një video-je shumë të bukur të udhëtimit të tij në Tajlandë. "Life of Leisure" tregon një perspektivë të mrekullueshme të këtij udhëtim...

Life is Beautiful

Jeta është e bukur është emri i kësaj videoje të bukur të animuar në 3D me regji të Ben Brand dhe prodhuar nga studio e animacionit Fube me ndihmën e studios ho...

Puthja e Parë

Videkrijuesja Tatia Pilieva, ka drejuar këtë video nën efektin bardhë e zi, për të cilën ajo kërkoi nga disa njerëz të huaj, t'i jepnin një puthje njëri tjetrit...

Manifesti Poetik i Berlinit

Një vizualizimi poetik i manifestit të një qyteti. Berlini është filmuar nga kënde të shumta gjatë natës, në agim, por edhe në mes të ditës. Tema të ndryshme tr...

Nëse e Nesërmja Nis Pa Mua

Regjizorja dhe fotografja franceze Camille Marotte, e pajisur me aparatin e saj, Canon EOS Tij-1D C, ka realizuar këtë film të shkurtër me titull, "Nëse e Nesër...