Sport

‘Base Jump’ në Burj Khalifa

Për të festuar rekordin botërorë të hedhjes nga lartësia statike me parashut, dy poli-atletët, Fred Fugen dhe Vince Reffet kanë bërë një kërcim, në platformën k...

Sustenance nga Matt Kleiner

Sustenance, është një përmbledhje e skenave mbi dallgët e furishme me sportistin ekstrem Asher Pacey. Një film i shkrutër dhe tepër artistik nga Matt Kleiner, m...

Urban Yoga

Artisti, arkitekti, balerini dhe profesori i yoga, Anja Humljan mendoi të realizonte projektin Urban Yoga për një qëllim të caktuar : të ftojë sa më shumë njerë...

Danny MacAskill – Epecuén

Të gjithë e njohim tashmë pasionin në çiklizmin ekstrem të Danny Macaskill, filmi i rradhës me metrazh të shkurtër në të cilin atleti performon me biçikletën e ...